+38 098 62 86 570

Базова олія Жожоба

1,095.00грн.

Ціна з картою 918.00 грн

Об’єм 50 мл

Замовлення в 1 клік
Артикул: Е 109 Категорія:

Опис

Масло Жожоба з амінокислотами відмінно підходить для масажу та догляду за тілом, особливо при сухій, в’янучої, чутливої і “апельсинової” шкірі. Має протизапальну і омолоджуючу дію. Допомагає при екземі, псоріазі, акне. Не має запаху. При змішуванні з ефірними маслами ідеально для масажу проблемних зон.

Жожоба (хохоби, Китайський буксус – Simmondsia chinensis) – дуже гіллясте вічнозелений чагарник, що росте в пуствшях і чапараль. Масло жожоба в даний час дуже модне в косметології засіб. Це унікальне масло, за властивостями аналогічне спермацет, не має собі рівних за хімічним складом в рослинному світі. Історія його використання нараховує тисячоліття. Знайдені в єгипетських пірамідах зразки олії жожоба повністю зберегли свої властивості.

Масло жожоба не є олією як таким, а являє собою рідкий віск, одержуваний методом холодного пресування з горіхів, які ростуть в Арізоні, Каліфорнії, Мексиці і Тибеті. Властивості масла жожоба обумовлені входять до його складу амінокислотами – протеїном, який нагадує колаген – воскообразное речовина. Цінність масла полягає ще і в тому, що воно дуже стійко до прогорканию (окисленню) і ідеально підходить в технології виготовлення косметичних засобів.

Масло жожоба Вівасан– 100% натуральне масло, відрізняється протизапальними властивостями, що дозволяє боротися з почервоніннями і запаленням шкіри при дерматитах. Ефективно при запаленні суглобів. Володіючи нормалізують властивостями, масло корисно як для сухої, так і для жирної шкіри. Його можна застосовувати при прищах, екземі, псоріазі, нейродерміті і т.д. Воно і живить, і зволожує, і глибоко проникає в пори, ідеально доглядаючи за шкірою обличчя, шиї, декольте. Завдяки тому, що масло не має запаху, його можна змішувати з будь-яким ефірним маслом без втрати аромату.

Не менш ефективно масло жожоба при догляді за волоссям. Що міститься в ньому віск огортає, захищає і оновлює волосся, допомагаючи при ламких волоссі і надаючи їм природний блиск і силу. У практиці його застосування є особливості. На невеликі ділянки шкіри можна наносити чисте масло. При впливі на великі поверхні рекомендується використовувати 10% розчин. Це дуже дороге масло. Його можна посилити ефірними маслами, і тоді воно замінить будь-якою дорогою крем.

Принцип дії:масло жожоба Vivasan володіє оживляючим і сильним регенерує впливом на шкіру, в тому числі на розтяжки при вагітності. Воно живить і регенерує суху і шорстку шкіру. Масло близьке за складом нашому підшкірного жиру, і його легко рівномірно наносити на шкіру. Легко проникає вглиб шкіри і стійко захищає її від втрати вологи. Чи не залишає жирного блиску і повністю всмоктується шкірою, роблячи її гладкою та еластичною.

Містить багато вітамінів A і E, оживляє рівень pH шкіри, забезпечує шкіру вологою і поживними речовинами, які роблять її шовковистою і пружною.

Доведено, що при додаванні чайної ложки масла до Вашого шампуню, воно допоможе зупинити надмірне випадання волосся, а також більш цілеспрямовано боротися з усуненням і заспокоєнням волосся, що січеться.

Природний фактор сонцезахисту становить 3-4 і підходить також для чутливої ​​шкіри. Ідеально для дитячого масажу.

Показання до застосування Базового масла Жожоба:

▪ для догляду за шкірою будь-якого типу, особливо сухий, пересушеній, запаленої, що лущиться, старіючої, стомленої, в’ялої, зморшки навколо очей;

▪ проблемна шкіра, вугрі, тріщини, дрібні травми, сухий дерматит;

▪ для догляду за губами, особливо сухими, обвітреними, потрісканими;

▪ для догляду за шкірою після гоління, прийняття сонячних ванн і водних процедур;

▪ для пом’якшення ущільнених ділянок шкіри на долонях, ліктях, підошвах ніг;

▪ келоїдні рубці, профілактика і усунення розтяжок шкіри після вагітності або зміні маси тіла, целюліт;

▪ для догляду за волоссям будь-якого типу, особливо пофарбованими, сухим і ламким.

Способи застосування Базового масла Жожоба:

Використовується в чистому вигляді або додається в косметичні засоби для їх збагачення (10-15% олії жожоба в креми, лосьйони і 5-10% – в шампуні і бальзами), а також в якості основи для розчинення ефірних масел для масажу, масок, аплікацій , змазувань.

Масло жожоба Vivasan з його відмінним глибинним впливом і високим вмістом вітамінів A і E регулює обмін рідини в шкірі і стабілізує її рідинну оболонку. Це особливо важливо при свербінні і шкірному запаленні або атопічний дерматит. Масло надає шкірі м’якість і еластичність і стабілізує природну функцію шкіри. Завдяки підтягує ефекту масло зменшує зморшки, судинні сітки, розтяжки при вагітності і целюліт. Воно допомагає підвищити загальну еластичність шкіри.

Масло жожоба Vivasan – найкраща основа для ефективних сумішей для ароматерапії і масажу, а також для догляду за шкірою обличчя і тіла, яку тільки може запропонувати нам природа.

Для щоденного догляду за шкірою:

Безпосередньо після гоління, прийняття водних процедур або сонячних ванн змащувати шкіру чистим маслом жожоба або його сумішшю з іншими рослинними оліями (авокадо, мигдальним) або додати до 1-2 столових ложок основи по 1 краплі ефірних масел апельсина і лимона .

Масло від зморшок навколо очей:

У чистому вигляді або в суміші з маслом авокадо (1: 1) в якості основи до 1-2 столових ложок по 1-2 краплі ефірних масел м’яти, фенхелю. Для змазування 1-2 рази на день. При сухій, запаленої, що лущиться шкірі: аналогічним способом або у вигляді маски і аплікації. До 1-2 столових ложок основи по 1-2 краплі олії апельсина.

При в’ялою, старіючої, стомленої шкірі:

До 1 -2 столових ложок олії жожоба додати по 1-2 краплі еф. масла пачулі. Використовувати вищевказаним способом.

При проблемній шкірі:

До 1-2 столових ложок олії жожоба додати по 1-2 краплі ефірних масел лаванди і чайного дерева. Змащувати проблемні ділянки шкіри або робити аплікації на 15-20 хв 1 -2 рази на день.

Для пом’якшення ущільнених ділянок шкіри:

У чистому вигляді або в суміші з іншими рослинними оліями, або до 1 -2 чайні ложки основи додати 4-5 крапель еф. масла чайного дерева. Для масажу або аплікацій.

При втраті еластичності шкіри, рубцях і розтяжках шкіри:

Змащувати проблемні ділянки маслом жожоба або його сумішшю з іншими рослинними оліями, або з додаванням до 1-2 чайних ложок основи 2-3 краплі ефірного масла розмарину і по 1-2 краплі лавандового і м’ятного. Цю суміш втирати в уражені ділянки шкіри. Для запобігання розтяжок на 2 столові ложки основи додати по 1-2 краплі ефірних масел лимона і апельсина. Для масажу проблемних ділянок шкіри.

При целюліті:

У чистому вигляді або з додаванням до 1-2 столових ложок основи по 2-3 краплі ефірних масел герані, ялівцю, апельсина, лимона і фенхелю або лаванди, пачулі, розмарину. Для жорсткого масажу проблемних ділянок шкіри.

Для догляду за губами:

К, 1-2 столових ложок олії жожоба додати по 1-2 краплі ефірних масел меліси або м’яти перцевої. Щодня вранці і ввечері наносити олію на губи, злегка масажуючи.

Для догляду за волоссям:

Олією жожоба або шампунем, збагаченим маслом жожоба, змащувати, злегка втираючи, коріння волосся за 10-15 хв до миття голови. На гребінь: в чистому вигляді або з ефірними маслами: на 1 чайну ложку жожоба додати 5-7 крапель еф. масла іланг-ілангу або апельсина. Наносити на гребінь і прочісувати волосся 2-3 рази на день. Особливо ефективно при сухих, ламких, тонких волоссі.

При випаданні волосся:

Проводиться аналогічна процедура (див. “Догляд за волоссям”), але з додаванням ефірних масел евкаліпта або шавлії. Ці композиції масел з маслом жожоба можна використовувати для аплікацій на волосяну частину голови при випаданні волосся на 15-20 хв перед миттям голови.

Додаткова інформація про Базовому олії жожоба:

Ботанічний найменування : Simmondsia chinensis

Сімейство : Сіммондсіевие (Simmondsia)

Ботаніка : Вічнозелений гіллястий чагарник висотою від 0,5 до 4 метрів. Тривалість життя куща досягає 200 років. Виростає в напівпустелях і пустелях Мексики, Каліфорнії і Арізони. Урожай – “орехоподобние” насіння, що містять віск, рідкий при кімнатній температурі. Масло видобувається з горіхів (насіння) куща жожоба, які мають розміри плодів оливи.

Характеристика ефірного масла : малов’язка рідина золотистого кольору із запахом від слабкого до ледь помітного. Приблизно при 22 ° C масло твердне, може розжарюватися до 300 ° C. Практично не псується і може зберігатися до 25 років.

Основні діючі речовини: До 97% воску, супутні жирам речовини, вітаміни A і E. Складається з ефірів ненасичених жирних кислот з аліфатичними спиртами.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Базова олія Жожоба”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

0
    0
    Ваші покупки
    Ваша корзина порожняПовернутися в каталог